Saturday, July 13, 2024

EKSEPSJONELLE LUKSUSBOLIGER, OMDEFINERT: DAR GLOBAL OG AUTOMOBILI LAMBORGHINI PRESENTERER TIERRA VIVA-VILLAER I DET SVÆRT EKSKLUSIVE BENAHAVIS USA – English Brazil – Português USA – Suomeksi Middle East – English

MARBELLA i Spania, 21. juni 2023 /PRNewswire/ – Den velrenommerte utvikleren av luksuseiendommer Dar Global presenterer sitt siste og mest fremstående prosjekt, Tierra Viva. Denne arkitektoniske perlen ligger i det ultraeksklusive området Benahavis, bare åtte minutters kjøretur fra vakre Marbella. Lanseringen av Tierra Viva representerer en ny fase i Dar Globals målbevisste satsing for å tilby enestående investeringsmuligheter i luksussegmentet; dette prosjektet har en verdi på omtrent 282 millioner euro.

Tierra Viva ligger innenfor det inngjerdede boligområdet Los Jararillos med vakthold døgnet rundt. Med sine to porthus og førsteklasses vakthold er det et privat og trygt miljø for beboere og gjester. Det består av en rekke frittstående, praktfulle villaer med panoramautsikt over Middelhavet, som utviser en harmonisk syntese av styrke og vitalitet. Denne arkitektoniske perlen, som er inspirert av Automobili Lamborghinis ikoniske design, utgjør en betydelig milepæl som det første boligprosjektet i Europa med dette supersportsbilmerket.

Administrerende direktør Ziad El Chaar i Dar Global uttrykte sin stolthet i eiendommens eksklusivitet slik: «Tierra Viva representerer mer enn bare et eksklusivt boligområde; det er emblematisk på selve det å bo i luksus. Dar Global har alltid forsøkt å presentere det ypperste og mest sjeldne av luksuseiendommer til vårt kresne klientell. Vi setter stor pris på dette samarbeidet med Automobili Lamborghini, som ytterligere utvider utvalget vårt av luksusmerker og leverer opplevelser på høyeste nivå til Spania.»

I hjertet av de storslåtte andalusiske fjellene ligger de enkelte villaene på forskjellige høydenivåer og tilbyr beboerne endeløse panoramautsikter over Middelhavet. Området inkluderer tre villadesigner: Diamante (6 soverom)Zafiro (5 soverom) og Esmeralda (4 soverom). Hver villa har direkte adkomst med bil, panoramiske svømmebasseng, flere terrasser og frodige hager, og alt er prydet av av blanke marmorgulv, utsøkt skinn og glasselementer.

Administrerende direktør Stephan Winkelmann i Automobili Lamborghini bemerket at «dette partnerskapet representerer sammenslåingen av Lamborghinis luksusessens i supersportsbiler og Dar Globals eiendomskompetanse. Tierra Viva er det mesterlige arkitektoniske svaret på Lamborghinis energi, kraft og ubendige karakter.»

Den strategiske beliggenheten i Benahavis, som er kjent for sin ekspesjonelle eksklusivitet og ro, gir beboerne i Tierra Viva tilgang til diverse landemerker, som stranden, Marbella Club Golf Resort, Puerto Banús, Marbella Club Golden Mile og Marbella Marina.

Registrer interessen din i Tierra Viva her: www.darglobal.co.uk

Bilde – https://mma.prnewswire.com/media/2107331/DarGlobal_CEO.jpg
Bilde – https://mma.prnewswire.com/media/2107330/Diamante.jpg
Bilde – https://mma.prnewswire.com/media/2107332/Tierra_Viva.jpg

SOURCE DarGlobal

Originally published at https://www.prnewswire.com/news-releases/eksepsjonelle-luksusboliger-omdefinert-dar-global-og-automobili-lamborghini-presenterer-tierra-viva-villaer-i-det-svaert-eksklusive-benahavis-301856686.html

- Part of VUGA -Best marketing
Latest News

Tuesday, May 21: South Florida real estate market articles

Why Miami is rapidly becoming America’s new financial hub via JLL new report Market Spotlight Miami (jll.com)   Miami REALTORS® SEFMLS, the...
- Advertisement -the best reality show

More Articles Like This